tirsdag 21. desember 2010

Julegavene og bursdags feiring

Nå er det ikke lenge igjen til jul. Gleder meg veldig til å stå opp julemorgen å kose oss ved peisen, for så å se på alle de fine juleprogrammene.
Denne helgen har vi pakket inn jule gaver, hatt en syk veslemor og feiret bursdagen til mannen i huset.
Cassandra hadde plassert seg godt i sofakroken for å se nyinnkjøpte julefilmer, mens mor pakket inn gavene. Så hadde det seg slik at min kjære mann feiret bursdagen sin med gutta denne kvelden i etasjen over oss. Så fort noen av guttene kom inn døra så spratt Cassandra opp for å gi dem en av gavene jeg hadde pakket inn. Cassandra spurte veldig om hvem pakkene var til og jeg sa sannheten; den er til Cassandra og den til mormor osv osv. Og jeg tenkte som så; fader nå har vel hun lyst til å åpne alle pakkene sine så jeg var kjapp med å si at de var til julaften. Hmmm akkurat som hun skjønte det...merkelig nok så pakket hun ikke opp en eneste pakke, men hun fant en fin penn å tegnet på mange av pakkene. Så da var det jo bare å pakke opp å pakke inn igjen.
Hva er vel jul uten små barn som må sette foreldrene sine på prøve.






I morgen skal juletreet få plass i stuen :)

Ønsker en fin mandags kveld.

Klem fra Linn

torsdag 16. desember 2010

Jul på kjøkkenet

Her hjemme er det nesten ferdig pyntet til jul, vi mangler bare jule treet. Vet ikke om jeg gruer eller gleder meg til å få det i hus, med en 2 åring som elsker julekuler og 3 katter. Vi har egentlig bare 2 katter men vi har en på pass så lenge og hun er ung katt, så er sterkt redd for at 2 av kattene kommer til å prøve å gå opp i juletreet. For å si det sånn at det har vi erfaring med fra tidligere.
Men uannsett er kjøkkenet ferdig pyntet, hadde egentlig tenkt å kjøpe jule gardin men får prøve å ta det til helgen.










Ønsker alle en fin dag videre.

Juleklemmer fra Linn

mandag 13. desember 2010

Jul på barnerommet

Cassandra har fått pastell jul :)
Vi pyntet opp rommet med litt rødt og det ble helt feil så vi pyntet med pastell farger, det ble kjempe søtt.
I dag har Cassandra hatt fri fra barnehagen, så vi har koset oss masse i dag. Vi har hatt en rolig morgen med fokost og bad, så tok vi turen i butikk for å kjøpe perler ( for hun fikk perle brett i kalenderen i dag ). Når vi kom hjem skulle vi pynte peppekakehuset, men det var mest stas å spise non stop.
Det er jo 13 desember og Lucia, så vi kledde på oss godt med tøy etter vi var ferdig med å pynte peppekakehuset. Og så bar det i vei, morfaren til Cassandra kom opp med den gamle sparken min og vi kjørte nedover bakkene til barnehagen. For barnehagen har Lucia tog på ettermidagen så mange av foreldrene får se på, og ikke bare det, dem går ute rundt barnehagen. Det var så koselig å se alle di lysene og høre barne stemmer synge.








Postkassen er stas, nå er det bare å vente på julekort.


Jeg må bare legge ut noen bilder jeg tok i går, for da var vi nemelig på jente tur. 3 flott mammar og 3 flotte jenter.
Vi var på bærums verk og kjørte reinsdyr, det er såå koselig julemarked der. Legger til nett siden her.
Etterpå dro vi på sandvika senter for å spise på mc`donalls og deretter så fikk jente lage sin egen bamse på buildabear.




Og her er bamsen Cassandra lagde, balletkjole og tøffler har bamsen fått på seg :)

Ønsker alle en fin mandags kveld.
Klem fra Linn

onsdag 8. desember 2010

Jule baking og en overaskelse

Denne helgen har vi baket og baket. Vi har baket pepperkaker, kakemenn og ..........
Tenkte jeg skulle se om noen av dere lesere vet hva det heter, så skal jeg trekke ut en vinner som skal få en liten overaskelse.

Hva er dette?








Min oldemor lagde mye av dette her, til bursdager og jul for det var jo ikke så mye annet godteri å få tak i før og ikke minst dyrt.



Og vi baker kakemenn :)




Og Cassandra lager peppekake menn og damer hos mormor.

Ønsker alle en fin Onsdag.

Klem fra Linn