torsdag 31. mars 2011

Madonna i lykt

I dag har jeg og Cassandra hatt fri dag igjen, så vi har vasket og leiket litt. Vi har tatt det veldig med ro for vi begge hoster og nesa renner.
Men uannsett så går det over, og godt det kom nå for vi reiser til Tyrkia om 1 uke *smiler*

Til morsdagen/ valentins dagen så fikk jeg en stor flott lykt av min kjære og den var nesten for stor. Jeg satte lys i den men det ble liksom ikke helt sånn jeg hadde sett for meg. Men for noen dager siden fikk denne flotte madonnaen bli med meg hjem og hun passet perfekt inne i lykten.






Ønsker alle en super fin Torsdags kveld.
Min kveld kommer jeg til å sitte å lete etter fine gutte navn, for det ligger nemelig en liten gutt tass i magen min :) Hvis noen har noen fine navn å komme med  hadde det vært koselig om du la igjen en komentar :)

Stor klem fra Linn

fredag 25. mars 2011

Deilig med helg

Deilig at helgen har kommet, familie kos og litt husarbeid i vente. Nå har det seg sånn at jeg ligger klar i sengen allerede kl 21.30. Årsaken til det er at vår kjære datter var masse våken i natt og ville gjøre alt mulig rart sånn som å ville se på tv, synge postmann pat og hoppe i senga. Hvor kom all den energien fra kl 2, 3 og 5 om natta, og jeg sto opp kl 6 for skulle på jobb. Må si det sånn at jeg er rimelig trøtt nå, så får rulle meg inn i dyna og krysse fingrene om en hel natt søvn. Men må bare tilføye at Cassandra er våken hver eneste natt trur hun har sovet 12 eller 13 hele netter i sitt liv og det samme gjelder oss, så burde være vandt med det. Men det er vi sånn halv veis men ikke med så mye energi, hun pleier å komme inn til oss å si at hun vil kose med pappa eller mamma og at hun er tørst så sover vi til morningen. Så krysser fingrene på at vi hører postman pat kl 8 og ikke kl 3 i natt.




God natt og sov godt alle sammen.
Det skal jeg.

torsdag 24. mars 2011

Endelig tilbake fra en lang pause

Kjære alle sammen, endelig er jeg tilbake etter å hatt en laaang pause. Jeg har ikke blogget siden jul og det begynner å bli en stund siden det er jo på tide å forberede til påsken nå.
Grunnen til denne lange pausen er at vi går fra å være 3 til å bli 4, lille jenta mi skal bli store søster i august.
Jeg synes det er veldig rart å tenke på at hun blir så stor jente eller har blitt stor jente.
Fra perioden jeg begynte å bli dårlig har jeg virkelig sett hvor stor Cassandra har blitt, jeg har ligget på sofaen og hun har ordna og styra veldig for mamman sin. Føler at jeg har mistet mye tid med henne og får veldig dårlig samvittighet, men hun går ikke fult i barnehagen så vi har mamma og Cassandra dager å det er så koselig.
På torsdager prøver vi å dra på badet men i dag valgte vi å være hjemme å kose oss, sett på film, bakt kake og pyntet rommet til hennes til påske. Og slik ble resultatet.




Jeg må bare si det er deilig å være tilbake :)

Ønsker alle sammen en fin kveld.