fredag 29. april 2011

Prinsesse bryllup

I dag har det vært bryllup i england så det må jo feires. Så jeg tok det opp i dag så jeg og Cassandra kunne se det litt seinere, jeg lovet henne at vi skulle se prinsesser og prinser + at jeg hadde en liten overaskelse til henne. Når jeg hentet henne i barnehagen i dag sa hun nå må vi hjem til pjess ( prinsesse ), hun hadde dårlig tid så måtte fort hjem.
Når vi  kom hjem hadde jeg satt frem rosa donuts og jordbær + en pakke til Cassandra, og da sa hun bare oj oj oj noe hun sier når det er noe hun liker veldig godt :)








Så vi har koset oss veldig i dag og vinket mange ganger til prinsessen :)

Ønsker alle en fin fredags kveld.
Klem fra Linn

torsdag 28. april 2011

Hvitveis fra Skogturen

Cassandra har hatt fri fra barnehagen i dag så vi smørte niste og tok en tur i skogen for å plukke hvitveis.
Jeg glemte så klart å ta med kamera så fikk ikke tatt noen bilder av turen, men har så klart tatt bilde av di nydelige blomstene.



Ønsker alle sammen en fin dag videre.

Klem fra Linn

onsdag 27. april 2011

Sommeren nærmer seg

Nå er det ikke lenge til sommeren er her å vi gjør litt forberedelser, vi har ganske mye vi skal ha gjøre løpet av sommeren. Det som er mest viktig er å få ferdig inne så vi får et ekstra soverom til lille mann kommer, men jeg skulle hatt alt ferdig med et blunk både inne og ute. Det er mye som gjennstår ute også, bytte vinduer, bytte kledning, male huset, bygge ferdig terrassen, sette opp muren i hagen, grave ned trampoline i hagen og så plen. Huff ja det var mye det. Men uannsett så har jeg måtte pynte litt på terrassen selv om den ikke er helt ferdig.







Jeg skal ha mye mere blomster og ting på terrassen men det får vente litt.
Men jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra en gård vi var å besøkte på vei hjem fra fjellet. Morfar`n til Cassandra har hesten sin der og den har akkurat fått føll som bare var 5 dager gammel når vi var der, også hadde det kommet over 50 søte små lam. Det ene lammet som Cassandra fikk klappet var født den natten så dem var søte og små.







I morgen skal Cassandra ha fri fra barnehagen så vi skal smøre med litt mat og gå og plukke blomster for å pynte på rommet hennes og kjøkkenet.

Ønsker alle en god natt.
Klem fra Linn

torsdag 21. april 2011

God påske

Ja nå var påsken her, men påske stemning har jeg ikke. Men må jo gjøre det beste ut av det for det, så har laget påske egg til ungene. Jeg er ikke så glad i påske eggene man får kjøpt i butikken, noen er fine men di fleste er jo så fargerike og stygge rett og slett. Så dette skulle jeg gjøre noe med og har derfor malt eggene hvite og deretter laget mønster og boksaven til den som skal få egget.


Synes dette bilde var så nydelig så måtte bare legge det ut.





Ønsker alle sammen en riktig god og solrik påske.