mandag 16. mai 2011

I morgen er det 17 mai JIPPI

Ja nå skal bare flaggene strykes så er vi klare for morgen dagen. I dag begynte dagen veldig tidlig og mor hadde bestemt at lofte skulle ryddes, hvorfor ikke dagen før 17 mai. Får plutselig rydde kikk (kaste), jeg hater rot og ting som ikke er organisert. Jeg er et skikkelig ordensmenneske, og det kan være slitsomt til tider det skal jeg si deg. Ikke nok med at alt skulle blitt gjort dagen før jeg hadde tenkt det, så har jeg en tendens til å være så sta at jeg begynner med ting med en gang når tanken har slått meg selv om kl er 8 om morningen eller 11 om kvelden. Nå skal kvelden nytes og lade opp til morgen dagen.







Gratulerer med dagen alle sammen, ønsker alle en strålende dag.
HIPP HIPP HURRA.

torsdag 12. mai 2011

Mormor hadde med gave i dag

I dag har Cassandra hatt fri dag igjen fra barnehagen, og di dagene som hun har fri prøver vi å gjøre litt ut av dagene enn å bare se på tv å late oss. Så i dag når vi sto opp så spiste vi og ordna oss litt og gikk rett ut for det var så fint vær. Fylte varmt vann i bassenget og fant frem jordbær og is, veldig sommer. Men det varte ikke så lenge for det begynte å regne så da var det bare å gå inn. Men mormor kom og det er alltid stor stas. Og se hva hun hadde med.


Klar for 17 mai.
Denne dukke bunaden er kjøpt på Euro Pris.




Cassandra fikk også små klyper, som mormor hadde tenkt at kunne brukes til å henge dukke tøy med ved dukkestuen. Men litt liten plass der inne og ikke noe tre uten for så vi hang opp en tråd ved enden av sengen og slik ble resultatet.

tirsdag 10. mai 2011

Jente rommet

En av favoritt rommene i huset er barnerommet og her ser dere hvorfor. Hvis det er noe jeg ville gjort om ville jeg kanskje malt veggen som har tapet, har gått litt lei. Og så ville jeg ha hatt blomstrete sengeteppe og filleryer. Og fargene jeg hadde valgt hadde vært rosa, lyse blå og lyse grønn di fargene er bare helt nydelig sammen. I dukkestuen har vi brukt di fargene.









Nå begynner snart frustrete fruer ha en fin tirsdags kveld.

Klem fra Linn

fredag 6. mai 2011

Søte marengs/ pikekyss

I går så spiste jeg og Cassandra marengs og det elsker hun, elsker det så mye at det ble tomt.
Jeg tenkte som så isteden for å dra i butikken så kunne vi prøve å lage det. Jeg ble veldig fornøyd til at det var første gang jeg lagde det, ble litt stolt også :) hihi.










Jeg lagde søte små poser med marengs som jeg kan gi som vertinne gave når vi blir bedt bort, en enkel og koselig gave å få når det er hjemme laget.

Ønsker alle en kjempe fin fredag :)

Klem fra Linn

tirsdag 3. mai 2011

Setter stor pris på livet

I morgen skal jeg være vitne, ikke noe jeg gleder meg til. Denne saken skjedde for 2 år siden og prøvd å glemme det for det er ikke noe man vil gå rundt å huske eller tenke på. Det var forsøk på drap på en kamerat av samboeren min ( knivstikking ). Når man ser noe sånt på nært hold og i virkligheten virrer det 10 000 tanker i hode, en ting jeg tenker mye på etter dette er at livet er alt for kort og setter pris på hver dag som kommer og går. Han som ble kniv stukket lå 4 timer på oprasjonsbordet og for hva, han var på feil sted til feil tid. Det kunne like så godt vært meg eller samboeren min eller en av di andre 2 vi var med.
NEI jeg gruer meg veldig kjenner jeg bare lyst til å gråte, for dette har satt preg på livet mitt eller våres.
Jeg er så takknemelig for at jeg har familien min.


Nå får jeg tenke på å legge meg for jeg trur det ikke blir så mye søvn.
Gleder meg til denne saken er ferdig og dem har fått sin straff.

Klem fra Linn