onsdag 15. juni 2011

Da har dukke stuen fått gress på taket

I går la vi gress på taket til dukke stuen, men vi hadde så klart 2 ruller for lite så måtte ut å kjøpe mer i dag.
Cassandra har hjulpet pappan sin og var kjempe stolt, og dem måtte opp på taket når dem skulle så blomstereng frø og det var høyt. Det er er stolt å sliten jente som ligger i seng nå :)


Gjett hva jeg lager?







Svaret kommer i morgen :)

Ha en fin kveld.

tirsdag 14. juni 2011

Sommer gave

Nå i helgen feiret vi min mor og hele familien var sammlet :) Vi har jo hatt så fantastisk nydelig vær nå i helgen, så vi har koset oss masse ut. Bassenget fylt med vann og litt hage arbeid har blitt gjort. Vi har ganske mye hage arbeid foran oss igjen, her vi kjøpe for 1,5 år siden var alt grodd i gjen og det var ikke noe barne vennelig. Skal legge ut bilder underveis, i kveld skal vi legge gress på taket til dukke stuen til Cassandra så di bildene kommer i morgen.




Jeg bare elsker markblomster synes fantastik å kunne få med seg litt av sommeren med inn. Skal faktisk så blomstereng på dukke stue taket når vi har rullet ut plenen, krysser fingrene på at det kommer masse markblomster oppe på taket etterhvert. Det hadde vært den beste sommer gaven :)

Ønsker alle en fin tirsdag.

Klem fra Linn

onsdag 8. juni 2011

Se hva jeg har gjort DUKKEMØBLER

Noen ganger får jeg sånne kikk at jeg må male eller pusse opp eller pynte opp noe. Denne gangen gikk turen til noen dukkemøbler,  sengen er fra jeg er liten. Oldefaren til stesøsteren min lagde en dukke seng til oss hver når vi var små, kjempe snilt :). Og dukke skapet kjøpte jeg for å få bedre plass til dukketøyet, så det er nytt.






Det var ei jente som var stor fornøyd når hun kom hjem fra barnehagen og fant sengen og klesskapet.

Ønsker alle en fin Onsdag :)

Klem fra Linn