mandag 31. oktober 2011

Happy Halloween

Ja nå er halloween snart ferdig for di fleste men her varer det 1 uke til :) Halloween fest for Cassandra neste helg.
Her har ikke vært et eneste barn å ringt på døra.....skuffet, og enda ringeklokka fungerer den. Men det er nok fordi vi bor i en gate der det ikke er så mange barn. :(








Ha en fortsatt fin feiring :)
Klem fra Linn

Halloween......

I går pyntet jeg og Cassandra til halloween inne og skal pynte ute på trappen nå snart. Cassandra er veldig opptatt at alt er bare på liksom så det er ikke skummelt altså :)





Cassandra har pyntet kanten rundt bordet, og det var jo prikken over ièn <3
Varmer mor sitt hjerte når hun sier når vi er ferdig " mamma dette ble lekkert, vi er flinke vi".






Ønsker alle en skummel og fin halloween, hos oss skal det være det hele uken for neste helg skal Cassandra ha halloween fest med venninene sine :)
Så det kommer flere halloween bilder her, bare å følge med.

Klem fra Linn

fredag 28. oktober 2011

Sjørøver jakt for di små

Disse bildene er fra forrige helg, har tenkt hele uken at jeg skulle få lagt dem ut...men nei, her kommer dem en hel uke etterpå. Jeg har mine grunner men, jeg lover at jeg skal prøve å ha 2 innlegg i uken. Vår lille gutt har fått en mildere variant av kollik så vi blir gående mye med han på armen og da er det litt vanskelig å blogge. Men uannsett så hadde vi gjester forrige fredag og da lagde jeg sjørøver dag for dem, datteren til venninen min var kledd ut som selveste kaptein sabeltann. Da så Cassandra med STORE øyne på Emilie og så er det du som er hiv og hoy....hmmm.
Nå er jeg sånn som elsker å lage så hobby ting som ikke tar mere enn en døgn å lage, og hva er en sjørøver fest uten skattekister.









Dette var utgangspunktet da.

Ønsker alle sammen en fin fredags kveld :)
I kveld skal jeg lære meg å hekle av min kjære vennine Anne Lise som er super flink til å sy og hekle som dere kan lese og se om lengere ned.

Klem fra Linn

mandag 17. oktober 2011

Fått helt dilla

Nå har jeg fått helt dilla på tavle maling, og det hadde jeg for 2 år siden også. Denne gangen gikk maleturen til platen over vifta, ble super fornøyd :) Men jeg føler meg ikke ferdig med tavle maling, jeg skal male døren nede på vaskerommet også. Men først har jeg en god del bord kort som skal lages til barne dåpen, så døren må vente litt trur jeg hvis jeg klarer å vente da...




Men skal jeg si dere en liten hemmlighet, det er ikke tavlemaling det er matt bengalakk. Like bra som tavlemaling :)

Ønsker alle en fin mandag, her skal vi gjøre husarbeid og klesvask.

Klemmer fra Linn

mandag 10. oktober 2011

Helgens selskap

Nå på fredagen hadde vi et vennepar og datteren dems på enkel middags kos, Cassandra og datteren dems Natalie er beste venniner å går i barnehagen sammen og på dansing sammen. Så dem fikk sitt eget middags bord, og det var veldig stas. Tenkte jeg skulle skryte av min flinke vennine Anne Lise som er mamma til Natalie, hun er så flink med hånd arbeid. Hun lager så mye fint og ganske kreativ alt  fra små male jobber, decopage og hånd arbeid så synes hun burde hatt en blogg å legge ut alt det fine hun lager.









Er hun ikke flink? Setter så stor pris på alt vi har fått, synes håndarbeid er så fint og mere personelig . Og jeg må si meg heldig som har Anne Lise som syr og hekkler så har jeg mamma som broderer og strikker.

Ønsker alle en fin kveld.

Klemmer fra Linn

fredag 7. oktober 2011

Nye gardiner på kjøkkenet

Forandring fryder alltid i dette huset. Litt rastløs om dagene så jeg må ha litt nytt rundt meg, er jo bare hjemme om dagen alikevel. Lille mann i huset har ikke fått noen fast rytme på denne spisingen sin så vi er ikke så mye på farta for å si det sånn. Det kan gå en halv time mellom hvert måltid til 3 timer og ikke vil han ta smokken han skal ha puppen som kos i steden. Jeg er ikke en som drar den frem hvorsom helst når som helst, så holder oss mest hjemme om dagene til vi får en litt bedre rutine på det. Men da har a mor god tid til å finne på noen små prosjekter. sånn som dette.

Før:


Etter:











Her om dagen fikk jeg for meg at jeg måtte bare male noe, og ble det denne enden på kjøkkenet som ble malt med matt benga lakk som er en erstatter av tavlemaling. Cassandra synes det var sååå stas å kunne få tegne PÅ kjøkkenet...hehe




Ønsker alle en fin fredags kveld, her skal vi ha gjester så på tide å begynne på maten å pynte bordet.

Klemmer fra Linn


torsdag 6. oktober 2011

Trappe nedgangen nesten ferdig


Tenkte jeg skulle vise noen bilder av trappa ned til kjelleren som er nesten ferdig. Vi mangler et strøk i trappa men det tar vi når soverommet våres er ferdig, og det er ikke lenge til heldigvis. Men uannsett så er vi på god vei til å bli ferdig nede men men alltid et men her i huset, nå må husbond bli ferdig med terrassen ute før det blir for kaldt.






Ønsker alle en fin torsdags kveld  ;)

Klem fra Linn