tirsdag 29. november 2011

Pakke kalender

Nå er det ikke lenge igjen til jul :)
Og vi har begynt å pynte litt og har lukten av kongerøkelse i hele huset. Julegavene er snart ferdig, og vi har ei lita jente som er så klar for å begyne å åpne julekalenderen sin. Hun prøver seg hver dag med at julenissen sa at hun kunne åpne alle pakkene. Pakke kalenderen ble ganske lik som i fjor, hadde tenkt å tegne Bambi på en tre plate og skjære ut og male den akkutat som Bambi. Men ble ikke akkutat helt tid til det med lille gutt som krever sitt og barnedåp. Men ble ganske fornøyd for det :)










Lille gutt har blitt så stor gutt, og veldig klar for jul.

Jule klemmer fra Linn

tirsdag 22. november 2011

Dåps dagen

Nå var dåpen overstått og vår kjære sønn har fått navnet sitt Sigurd Cornelius. Navet hans er familie navn Sigurd er fra min bedre halvdel sin side og både far og bestefar heter det men dem har det som navn nr 2. Og Cornelius er fra langt bak i slekta mi, vi kommer til å bare kalle han Cornelius da :) Dagen våres startet hektisk, stress som alltid når bunader skal på og derss skal på. Husk å pakk ned skifte til begge ungene, melk, leker, bleier +++ og når vi nesten var i boks og klare til å dra kastet vår kjære datter opp 3 ganger :(  Da kom det noen gloser ut av munnen min som jeg ikke klarte å styre, jeg tittet ned på Cassandra og hun gråt å sa at hun fikk spyttet på gulvet. Stakkars hun var så redd og forskrekket, hun har ikke vært syk siden over et år siden og ikke har hun kastet opp sånn før. Ringte mamma i full fart å fikk dem til å ta med seg Cassandra i kirken så hun slapp å stresse ned dit med oss. Når vi sto klare i gangen til å gå opp kirke gulvet sto ei spent lita jente som stakkars luktet helt klart at hun hadde kastet opp, det gjorde meg utrolig vondt å se henne sånn. Men takk gud for at hun ikke ble mer syk. Etter vi kom inn i kirken gikk alt helt perfekt som det kunne godt. Her er noen bilder fra dagen, bildene er ikke av det aller beste for lyset inne i lokalet var ikke fult så bra.



Cassandra i sin nye bunad som mormor har brodert, det er den 4 bunaden hun har brodert TAKK MAMMA du er super flink.


Lille gutten min.










Dåps duk. Det er noe min mamma har kommet på. Alle som er å feirer den store dagen med oss skriver navnet sitt på duken så blir det brodert i blå toner etterpå. Mamma har allerde brodert inn noen av navnene på forhånd. Cassandra har også en sånn duk og vi setter stor pris på den og det er et fint minne fra dagen.


Ønsker alle en god natt.

Klemmer fra Linn

onsdag 16. november 2011

Fått reinsdyr dilla

Snakk om å ha fått dilla, vi har reinsdyr i hele huset nå nesten i alle rom...hihi
Enda har jeg flere som jeg pakket bort fra jul i fjor som jeg skal finne frem + at jeg skal ut å pynte på trappa nå snart med reinsdyr såååå klart.
Dem er så utrolig fine dyr :)
Takke være at jeg har fått reinsdyr dilla har lille mor blitt super flink til å si R så det er jo et pluss. Og her om dagen så sa Cassandra til meg når vi satt å lekte: "mamma du er suuuper flink til å si R altså, kjempe bra".




Som dere ser skal det stå noe skrevet på veggen men venter på di siste bokstavene for dem måtte dem bestille, men det skal stå HOME SWEET HOME.


Det geviret du ser på veggen har jeg kjøpt på brukt marked for 50 lappen. For det har nemlig åpnet en brukt marked ikke langt fra meg som har åpent hver lørdag noe jeg synes er veldig ok :)




Dette reinsdyr hodet var jeg så heldig å få av mamman min i går. Snille mamman min :)





Ønsker alle sammen en fin dag :)

Klemmer fra Linn

mandag 14. november 2011

Forberedelser til dåpen

Her har dagene gått i ett, jeg og lille gutt har vært forkjølet og det har hengt i ganske lenge. Ting blir forandret på her i hus for det, både med vinter pynt  er tatt frem og dåps bordkort har blitt laget. Nå er det det eneste som surrer rundt i hodet mitt om dagen er om vi husker på alt til barnedåpen....lys, blomster, duker, mat, kaker, bunader, pusse sølv...huff alt skal bli husket på. Men alt ordner seg til slutt, jeg skal i såfall ha alt ferdig til lørdags ettermiddag så vi kan slappe av litt på kvelden.


Har laget over 35 bord kort, mye jobb men gøy å se slutt resultatet.


På sløyfen skal navnet til gjestene stå.
Som dere ser er det fot avtrykket til Cornelius, det var litt av en prøvelse å stemple foten han 35 ganger.


Dette er borkortet er fra dåpen til Cassandra, valgte å ha dem like for var så fornøyd med henne sine så valgte å gjøre likt til Cornelius også.

Ønsker alle en fin kveld videre.

Klemmer fra Linn