torsdag 29. desember 2011

Jul i huset

God Jul alle sammen. Det har vært dålig med innlegg fra meg i det siste, så nå kommer en masse bilder som jeg hadde lyst til å blogge om. Litt fra stua, kjøkkene og gangen.

Juletreet våres er litt i det største laget, men vi liker litt den Amrikanske stilen på treet, stort, tett og masse pynt på. I år hadde vi tenkt til å hugge vårt eget tre men ble ikke tid til det gitt, skulle ønske døgnet hadde flere timer men det er en annen sak.






Riktignok hadde jeg ikke fått tatt et helt bilde av juletreet men det skal vi få til i morgen for da tenkte jeg at jeg skulle blogge litt om julerommet til Cornelius.
Dette juletreet på bilde under er vel nesten drømme treet mitt, det er en spilledåse jeg fikk av mamma på julaften uten om gavene. Jeg har sagt lenge at jeg synes den er veldig fin og flere ganger ble det sagt på julaften og så sa min snilleste mamma at jeg fikk den. Takk mamma.





Jul i gangen er viktig for meg så man får en følelse av jul med en gang man kommer inn.

 




Jul på kjøkkenet har jeg vist før, men synes det er så koselig her nå så må vise litt til. Jeg har litt mer norsk jul på kjøkkenet synes jeg så har jeg litt amrikansk i stua.








I morgen skal jeg få vist litt flere bilder :)

Ha en fin jul alle sammen

mandag 12. desember 2011

Helgens selskap

Nå på fredagen så hadde jeg besøk av 6 flotte jenter, vi spiste god mat og drikke. Det var første gangen for meg å drikke etter jeg fikk Cornelius, kjente fort at det var 1 år siden sist :) Men vi tok det rolig så da gikk det så bra.




Di boksene som står forran tallerken var noe jeg lagde til jentene så alle fikk en hver. Jeg brukte dem til telys under middagen men kan bruke dem til mye rart, til q-tips, liten blomst, telys og saltstenger osv osv....
Jeg har brukt maisboks og limt på en serviett med decopage lim, og pynta opp litt med silkebond og granbar. Det er bare å bruke fantasien :)



Jentene vet jo at jeg har helt reinsdyr dilla så se hva jeg fikk i vertinne gave :)
Me like....yes det matcha bordet mitt så godt at jeg var kjappt ute med å bytte ut di setviett ringene jeg hadde til di nye. Takk Tone og Cathrine.



Nå får jeg se å komme meg ut å se etter ny tlf, min er ikke langt i fra å dø. Knust skjerm og bruket 5 min for å kunne kommentere ting på nette.

Ønsker alle en fin mandag.

Klemmer fra Linn

tirsdag 6. desember 2011

Litt jul på kjøkkenet

Nå om dagen så pynter jeg litt hver dag litt her og der, men hovedsaklig så jobber vi mest med kjelleren om dagen for å få den ferdig til fredagen for da skal jeg ha gjester. Så nå jobbes det på spreng for å få det sånn passe ferdig. Egentlig hadde jeg  satt en tidsfrist til min kjære og det var den 1.8 men nei da. Så nå skal det bli ferdig :) Jeg gleder meg veldig, har begynt litt med små pynt og jeg har funnet frem den gamle lenestolen min som har fått plass under trappa. Og den har så klart ene katten våres okupert...hehe og det regna vi nesten med. Gleder meg til å vise bilder når vi er ferdig.




Men så har det seg sånn at jeg klarer ikke å ikke ha et prosjekt om gangen, det går knapt 3 dager så må jeg finne på noe nytt, alt fra å bytte bokhykke på barnerom til små maling eller lage små gaver. Og jeg har jo fått helt dilla på tavlemaling så nå har turen gått til mur veggen på kjøkkenet, nå er snart alle veggene sorte på kjøkkene uten om 1. Har også fått malt nede på dørene i kjelleren men det viser jeg bilde av senere.




Nå får jeg se og gjøre litt her hjemme må vaskes og det skal males og men ikke minst skal lage en liten gave som gjestene skal få med seg hjem :)

Ha en super tirsdags kveld, jeg elsker tirsdager.

Klem fra Linn

fredag 2. desember 2011

Rosa jul på jenterommet

I går og i dag har jeg og Cassandra pyntet jente rommet til jul, og da ble det rosa som i fjor. Jeg personelig synes ikke rosa og rødt er så fint sammen, men på noe er det gerit. Cassandra ble isåfall veldig fornøyd med resultatet :)









Så sånn ble jente rommet til jul :) Lekkert sier Cassandra .

Ha en god desember kveld.

Klemmer fra Linn og Cassandra