onsdag 18. januar 2012

Rommet til lille gutt

Nå tenkte jeg at turen gikk til lill gutt sitt rom, det er ganske ferdig. Mangler bare noen kubehyller :)
Jeg er veldig lyse blå og lyse rose av meg, så datteren våres har veldig rosa rom og lille gutt veldig blått. Men jeg liker noen innslag av andre farger også, sånn som på jente rommet har jeg litt blått også og på gutte rommet rødt. Men uannsett så får dere sett masse bilder her.



Denne bil kisten er til små bilene hans, for jeg regner med at det blir noen etter hvert. Denne kisren hadde mamma men den begynte å bli stygg og farget av sola så da fikk vi den :)




Viktig med bensinpompe til bilen. Bensinpompen er egentlig cd holder.


Jeg mangler i en i tid men den kommer snart.









Denne henger på døren han, han sparer nemelig på tinsoldater.
Hvis der ser etter begynner han og ha noen.










Ønsker alle sammen en fin Onsdags kveld.

Klemmer fra Linn

mandag 16. januar 2012

Helgens påfunn

Denne helgen har vi rukket å gjøre mye synes jeg. Vi har vært på skøyter, ski, aking og grillet pølser så klart. Og så var vi så heldige å bli bedt bort på fredagen til et vennepar av oss og kosa oss der med deilig middag. Og men ikke minst var jeg hos ei vennine på lørdags kvelden og kosa meg veldig. Herlig helg. Men når man blir bedt bort så synes jeg det er vanlig høflighet å ha med seg noe så dette hadde jeg med meg.


Dette hadde vi med til datteren til venneparret, som også er bestevenninen til Cassandra dem går i barnehagen og dansing sammen. Dem er som tuppen og lillle mor :)

Det er maisbokser som jeg har limt på stoff bit på og sydd erte poser.









Dette hadde jeg ned til Iren, det er litt større boks som jeg kan ha en blomst i. Ble litt dårlige bilder for jeg glemte å ta bilder før jeg pakket den inn. Men jeg festet et skilt med hyssing på boksen og den lille dere ser ved sidev av er telysholder som hun har fått en fra før av også.




Ønsker dere alle en fin mandag.

Klemmer fra Linn.

fredag 13. januar 2012

Da var kjelleren ferdig

Endelig, sååå deilig å få kjelleren ferdig. Det er litt småtteri igjen, bytte ut noen vinduer og vin rommet. Men det får vi ta etter hvert, vin kjelleren får vi ta sånn litt etter litt. Men jeg er lykkelig at jeg har fått på plass dukke huset mitt og dukkene mine. Og men ikke minst føler jeg at huset har blitt dobbelt så stort, deilig. Nede i kjelleren har jeg valgt å bare bruke gamle møbler, synes det er koselig å se at ting har vært brukt og spesielt av familie medlemmer.


Den krakken har bestefaren min laget når han gikk i 6 klasset, jeg malte bare toppen på den for den var gul og det passet ikke akkurat. Synes det er super koselig å ha sånne ting fremme og kan vise det.




Somkken og tåte flasken er fra jeg var liten, og hvis du ser nøye etter så ser du en smykke eske med en liten baby på den fikk jeg til dåpen min.


Denne herlige dukke komoden hadde bestemor når hun var liten, er den ikke søt. Og den lille stolen hadde jeg som liten.







Jeg samler på dukke ting, alt fra gamle dukker til dukke hoder og dukke møbler. Jeg synes gamle leker er
vakkert, tenker på hvor mye den ene leken har betydd for ei lita jente eller en liten gutt flr for lenge siden.
Og nå snart skal jeg begynne på porselen dukke kurs og jeg gleder meg veldig, tenkte jeg skulle lage en dukke til datteren min.


Dukken som er øverst er fra Venezia, og det dukke hodet med hår har moren min laget og den uten hår er fra tallinn fra før krigen. Duikkene i den nederste hyllen er fra jeg var liten, jeg kjøpte noen porselen dukker for spare pengene mine. Den gamle dukken uten tøy er også fra tallinn og den gråter om man snur på den, min bedre halv del synes denne er utrolig ekkel og ikke minst den uten øyer.

Ønsker alle en fin helg, nå skal på middag til et vennepar av oss med barn og kose oss :)

Klemmer fra Linn