mandag 26. november 2012

Pakke kalender

Nå nærmer det seg 1 desember, jeg gleder meg og det vet jeg om ei lita jente her i hus som også gjør. Pakke kalenderen har blitt hengt opp, 48 pakker er ikke bare bare. Det er gøy å handle inn di første og pakke inn di første så etter det er det bare stress synes jeg. Men nå er jeg ferdig.
I fjor hang jeg dem opp på døra til barnerommet, men nå i år ville jeg prøve ut noe nytt. Nemelig trappa.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Og her er fjor årets kalender.
 
 
 
Ønsker alle en fin Mandag.
 
Klemmer fra Linn
 
Følg meg gjerne på instagram: linnjeanette84

mandag 19. november 2012

Lag julegaver med barna

For noen uker siden så lagde jeg og Cassandra noen jule gaver. Så gøy og så enkelt, man trenger kopper uten motiv på og porselensmaling. Her er det bare å bruke fantasien. Man får tak i alle slags mulige farger men vi valgte bare å bruke sort.







 
 
Ønsker alle en fin dag videre
 
Huske dere kan følge meg på instagram også: linnjeanette84
 
Klemmer fra Linn

tirsdag 6. november 2012

Helgens halloween feiring

Nå var det alt for lenge siden jeg har blogget, jeg må innrømme at jeg heller bruker Instagram mer og mer. Det er raskere og lettere, liker jo bedre å legge ut bilder for det er ikke alltid jeg har noe og skrive om. Hvis du ville følge meg på Instagram så er brukernavnet mitt linnjeanette84.

Nå i helgen har ungen hatt halloween fest, så kan si det var full fart her. Hekser, prinsesser og feer lekte og løp rundt her og koste seg. Det var nok å rydde opp her etterpå for å si det sånn, men hva er det vi ikke gjør for at barna skal ha det gøy.



 


 
 
Da ønsker jeg alle sammen en fin Tirsdag.
 
Klemmer fra Linn