mandag 31. mai 2010

Give Away



Jeg skal ha min første give away :)
For å være med så er reglene : 1 lodd legg igjen en komentar, 2 lodd komentar + legg meg til på siden din med give away bilde og  http://drommehjemme.blogspot.com/2010/05/give-away.html linket til bilde. 3 lodd legg deg til som følger :)
Jeg ønsker alle lykke til:)
Trekningen er søndag 13. juni.

Klem fra Linn

søndag 30. mai 2010

Den gamle leiligheten vår :)











Jeg har tenkt lenge på å legge ut bilder fra den gamle leiligheten vår som vi flyttet fra i vinter, og jeg må si at jeg savner hagen min og terrassen.
Men uannsett hvor mye jeg savner den så skal vi ikke bo der igjen, og det kommer sikkert til å bli bra her etter hver også.
I den gamle leiligheten gjorde vi alt uten om kjøkkenet og gulvet, vi byttet håndtak og beiset benkeplaten på kjøkkenet da. Ute har vi gjort alt bygd terrasse fylt på jord ( 20 tonn ), og planta og gravd til dam mye jobb.

Ha en fin søndag :)
Klem fra Linn

lørdag 29. mai 2010

Nå har den kommet :)

Jeg har bestilt en kjole til Cassndra fra bloggen Min Stil trykk Her. Det er en fantastisk fin blogg med masse inspiriasjon og ting og tang man kan kjøpe du må bare se innom :)

Tusen takk Susanne :)

Ha en fin Lørdag

torsdag 27. mai 2010

Vaskerommet er FERDIG :)






Endelig er vaskerommet ferdig, det er så deilig å kunne få ting på plass. Nå venter vi bare på rørleggeren så vi får vasken på plass og ikke minst vaskemaskinen i bruk igjen. Nå har jeg vært hos mamma å vasket tøy og begynner å bli lei a det. Men jeg smiler fra øre til øre at i har fått rommet ferdig :)

Ha en fin Torsdags kveld :)

søndag 16. mai 2010

Hipp hipp hurra 17 mai


Denne ideen fikk jeg denne bloggen her ide-puffen, hun har en kjempe fin blogg.
Det jeg har gjort var å ta vann og lim å blade det, dyppe en liten blonde duk oppi limvannet.
Tar en bolle og legger folie oppi bollen for at ikke blonden skal feste seg til skålen, former den til å lar den tørke. Når den er helt tørr lakker du den så den skal tåle i kunne bli skylt i vann. Denne her skal mamma få av meg, en liten 17 mai gave.


Guttene og Cassandra får 50 kr og et flakslodd hver, så får vi se om det blir noe tivoli om det blir fint vær


Eline og Sara pusekattene våres har blitt pyntet opp med 17 sløyfe.




Denne porselens dukken er Cassandra sin, som hun fikk til dåpen sin av mormor.
Hun har brodert buskerud bunaden, både jeg og mamma har den.
Neste år får Cassandra buskerud barne bunad, gleder meg til det i mellomtiden får hun nøye seg med bunad fra name it.


I morgen er det 17 mai og det skal feires med Rødt Hvit og Blått, først er det å se et barne tog der fettrene til Cassandra skal gå. Og deretter så skal vi spise frokost mamma og stefaren min og se på toget rett utenfor dem. Så bærer det i vei for å spise pølser hos sivigermor og svigerfar, dette har blitt en tradisjon hvert år 5 året på rad.
Jeg ønsker dere alle en kjempe fin 17 mai

Klem fra LJ

lørdag 15. mai 2010

Blomste staiet på soverommet har fått en ny vri.

 







Jeg hadde lyst på en grønn plante på soverommet, men siden jeg hadde en del grønt fra før så måtte vi finne på noe, ikke bare en plante i potte. Så jeg fant et blomte stativ som var opprinnelig brunt men har sprayet det i hvit, og festet en eføt i den. Jeg synes det ble veldig søtt. Men jeg lurer på om jeg skulle festet til en til på baksiden...hva synes du?

Ha en fin helg videre
Klem fra LJ

onsdag 12. mai 2010

Pynt på Kjøkkenet

Forandring fryder, jeg har kjøpt litt småtteri til kjøkkenet mitt og det er så gøy å gjøre om litt og pynte opp på nytt. Jeg har sagt at jeg skulle legge ut bilder av badet og vaskerommet, men det er fortsatt ikke ferdig. Venter på flis leggeren, men håper jeg håper at det blir snart ferdig :)
Men det er nok av ting å legge ut på bloggen for det.






Ha en fin onsadag :)
Klem fra Linn




mandag 10. mai 2010

Dags tur til Askim

Jeg og Cassandra har vært på dagstur til Askim, vi var der om torsdagen. Jeg skulle ha lagt ut bildere før men det har vært noe galt med pcen, men legger dem ut nå isåfall. Bedre sent enn aldri.
Vi var å besøkte ei god vennine av meg som har flyttet ned dit, og vi var så heldig med været så det var herlig å være der. Vi var ute hele dagen og gikk i litt butikker. Det var en butikk som det var masse fint i, så det ble litt shopping. Men det var ikke bare jeg som shoppet, Cassandra plukket og plukket masse ting :)
Jeg ble helt overasket hun plukket papp tallerkner og sevietter som passet perfekt til dukkestuen hennes.













Vi hadde en kjempe koselig dag, blir vel en tur snart igjen :)

Ha en fin mandag