onsdag 27. april 2011

Sommeren nærmer seg

Nå er det ikke lenge til sommeren er her å vi gjør litt forberedelser, vi har ganske mye vi skal ha gjøre løpet av sommeren. Det som er mest viktig er å få ferdig inne så vi får et ekstra soverom til lille mann kommer, men jeg skulle hatt alt ferdig med et blunk både inne og ute. Det er mye som gjennstår ute også, bytte vinduer, bytte kledning, male huset, bygge ferdig terrassen, sette opp muren i hagen, grave ned trampoline i hagen og så plen. Huff ja det var mye det. Men uannsett så har jeg måtte pynte litt på terrassen selv om den ikke er helt ferdig.Jeg skal ha mye mere blomster og ting på terrassen men det får vente litt.
Men jeg tenkte jeg skulle legge ut noen bilder fra en gård vi var å besøkte på vei hjem fra fjellet. Morfar`n til Cassandra har hesten sin der og den har akkurat fått føll som bare var 5 dager gammel når vi var der, også hadde det kommet over 50 søte små lam. Det ene lammet som Cassandra fikk klappet var født den natten så dem var søte og små.I morgen skal Cassandra ha fri fra barnehagen så vi skal smøre med litt mat og gå og plukke blomster for å pynte på rommet hennes og kjøkkenet.

Ønsker alle en god natt.
Klem fra Linn

3 kommentarer:

 1. Hei hei,

  Så koselig det ble på uteplassen - nesten like utemøbler som vi har, veldig fornøyd med våres :)

  Kos dere imorgen,
  Klem Jatte♥

  SvarSlett
 2. Hei ! For en fatastisk flott blogg du har :) Alt er bare så gjennomført, og nydelig. Har kost meg lenge her inne nå. Ligger meg til som følger. Her kommer jeg gjerne på besøk flere ganger. Ha en fin kveld :)
  Klem Merete

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid å kommentere på bloggen min :