tirsdag 10. mai 2011

Jente rommet

En av favoritt rommene i huset er barnerommet og her ser dere hvorfor. Hvis det er noe jeg ville gjort om ville jeg kanskje malt veggen som har tapet, har gått litt lei. Og så ville jeg ha hatt blomstrete sengeteppe og filleryer. Og fargene jeg hadde valgt hadde vært rosa, lyse blå og lyse grønn di fargene er bare helt nydelig sammen. I dukkestuen har vi brukt di fargene.

Nå begynner snart frustrete fruer ha en fin tirsdags kveld.

Klem fra Linn

8 kommentarer:

 1. Heisann. Tusen takk for hyggelig hilsen. Nei, er mine foreldre sin hage:0). Bilder av våres kommer etterhvert...må få alt på plass først. Litt usikker på hva treet heter, men kaller det paraplytreet, hehe. Kan finne ut av det.
  Så fin blogg du har da. Nydelig barnerom. Me like. Legger meg til som følger, for her vil jeg gjerne inn igjen.
  Klem

  SvarSlett
 2. Vakkert barnerom,helt nydelig:)Likte tapeten kjempe godt.Legger meg til som følger,titter veldig gjerne inn igjen her til deg og den fine bloggen din.

  Ha en fin kveld.

  -Jeanette-

  SvarSlett
 3. Kjempe fint:) Er nok ei lita frøken som er fornøyd! Gleder meg til å se hvordan neste barnerom blir;) Kan forresten tips om at kremmerhuset har blomstrete lyseblått teppe på tilbud til 299 nå;)

  Ønsker deg en super uke!

  Klem

  SvarSlett
 4. Åååå, for et nydelig pikerom ♥
  Der MÅ hun jo bare stortrives;)
  Så mange herlige detaljer, bare elsker balettskoene;)) Tapeten var nydelig syns jeg...

  Klem Line

  SvarSlett
 5. FOR et skjønt barnerom - forstår godt at både mor og barn er glad i dette rommet!!! Personlig synes jeg tapeten ser rålekker ut, men forstår jo at du kan ha gått lei...

  Ha en fortsatt fin uke!

  Klem fra Hildegunn

  SvarSlett
 6. Hei hei Linn

  Jeg koser meg skikkelig på bloggen din.
  Synes selv vi har så likens smak når det kommer til fager og pynt, noe som gjør det ekstra triveligt. Har vært følger en liten stund nå.

  Synes det er så trivelig å se tingene du og dattera di gjør ilag, og tenke som så at det vil jeg også gjøre når snella i magen kommer til verden :)

  kjempe nydelig barnerom. Fikk mange små tips og ideer ^^

  Hilsen Linn

  SvarSlett
 7. Åh jösses vilket fint rum!!! Helt nydelig, många fina detaljer. Kram Anna

  SvarSlett
 8. ååå for et vakkert jente rom:) mye inspirasjon og tips å hente derifra,og dn rosa tapeten var bare helt nydelig,fått tak i den henn?

  cecilie

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid å kommentere på bloggen min :