tirsdag 22. november 2011

Dåps dagen

Nå var dåpen overstått og vår kjære sønn har fått navnet sitt Sigurd Cornelius. Navet hans er familie navn Sigurd er fra min bedre halvdel sin side og både far og bestefar heter det men dem har det som navn nr 2. Og Cornelius er fra langt bak i slekta mi, vi kommer til å bare kalle han Cornelius da :) Dagen våres startet hektisk, stress som alltid når bunader skal på og derss skal på. Husk å pakk ned skifte til begge ungene, melk, leker, bleier +++ og når vi nesten var i boks og klare til å dra kastet vår kjære datter opp 3 ganger :(  Da kom det noen gloser ut av munnen min som jeg ikke klarte å styre, jeg tittet ned på Cassandra og hun gråt å sa at hun fikk spyttet på gulvet. Stakkars hun var så redd og forskrekket, hun har ikke vært syk siden over et år siden og ikke har hun kastet opp sånn før. Ringte mamma i full fart å fikk dem til å ta med seg Cassandra i kirken så hun slapp å stresse ned dit med oss. Når vi sto klare i gangen til å gå opp kirke gulvet sto ei spent lita jente som stakkars luktet helt klart at hun hadde kastet opp, det gjorde meg utrolig vondt å se henne sånn. Men takk gud for at hun ikke ble mer syk. Etter vi kom inn i kirken gikk alt helt perfekt som det kunne godt. Her er noen bilder fra dagen, bildene er ikke av det aller beste for lyset inne i lokalet var ikke fult så bra.Cassandra i sin nye bunad som mormor har brodert, det er den 4 bunaden hun har brodert TAKK MAMMA du er super flink.


Lille gutten min.


Dåps duk. Det er noe min mamma har kommet på. Alle som er å feirer den store dagen med oss skriver navnet sitt på duken så blir det brodert i blå toner etterpå. Mamma har allerde brodert inn noen av navnene på forhånd. Cassandra har også en sånn duk og vi setter stor pris på den og det er et fint minne fra dagen.


Ønsker alle en god natt.

Klemmer fra Linn

3 kommentarer:

 1. Gratulerer med vel overstått dåp!
  Nydelige lillegutt og fin storesøster i bunad ♥
  Flott dekket bord og;)

  Klem Line

  SvarSlett
 2. Stakkars Cassandra som ble syk på dåpsdagen til lillebror :( Men hun var nå riktig så søt i bunaden sin:) Kjempe fint du har pynta dåpsbordene Linn! Ser ut som det ble en minnerik dag for alle parter :)

  Ha en fin kveld!

  Klem Silje

  SvarSlett
 3. Hei !
  Tusen takk for koselig kommenatr hos meg.
  Ser at du har dilla på hjort, så masse flott!
  Fin blogg!
  Klem Nicco

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid å kommentere på bloggen min :