fredag 13. januar 2012

Da var kjelleren ferdig

Endelig, sååå deilig å få kjelleren ferdig. Det er litt småtteri igjen, bytte ut noen vinduer og vin rommet. Men det får vi ta etter hvert, vin kjelleren får vi ta sånn litt etter litt. Men jeg er lykkelig at jeg har fått på plass dukke huset mitt og dukkene mine. Og men ikke minst føler jeg at huset har blitt dobbelt så stort, deilig. Nede i kjelleren har jeg valgt å bare bruke gamle møbler, synes det er koselig å se at ting har vært brukt og spesielt av familie medlemmer.


Den krakken har bestefaren min laget når han gikk i 6 klasset, jeg malte bare toppen på den for den var gul og det passet ikke akkurat. Synes det er super koselig å ha sånne ting fremme og kan vise det.
Somkken og tåte flasken er fra jeg var liten, og hvis du ser nøye etter så ser du en smykke eske med en liten baby på den fikk jeg til dåpen min.


Denne herlige dukke komoden hadde bestemor når hun var liten, er den ikke søt. Og den lille stolen hadde jeg som liten.Jeg samler på dukke ting, alt fra gamle dukker til dukke hoder og dukke møbler. Jeg synes gamle leker er
vakkert, tenker på hvor mye den ene leken har betydd for ei lita jente eller en liten gutt flr for lenge siden.
Og nå snart skal jeg begynne på porselen dukke kurs og jeg gleder meg veldig, tenkte jeg skulle lage en dukke til datteren min.


Dukken som er øverst er fra Venezia, og det dukke hodet med hår har moren min laget og den uten hår er fra tallinn fra før krigen. Duikkene i den nederste hyllen er fra jeg var liten, jeg kjøpte noen porselen dukker for spare pengene mine. Den gamle dukken uten tøy er også fra tallinn og den gråter om man snur på den, min bedre halv del synes denne er utrolig ekkel og ikke minst den uten øyer.

Ønsker alle en fin helg, nå skal på middag til et vennepar av oss med barn og kose oss :)

Klemmer fra Linn

1 kommentar:

Tusen takk for at du tar deg tid å kommentere på bloggen min :