lørdag 10. juli 2010

Barne Bursdag HIPP HIPP HURRA

I dag skal det feires, Cassandra blir 2 år i morgen så i dag skal vi ha barne bursdag. Vi er så heldige å ha 3 andre venne par som har fått jenter dem også 3 av dem er født 2008 med Cassandra og hun minste som jeg er fadder til er født januar 2009 så disse jentene går fint sammen.
Til morningen i dag fikk Cassandra hoved gaven fra oss, siden det kommer til å bli en stor sukse i barne bursdagen.

Hun fikk hjemme mekka kjøkken av oss :) Siden hun fikk kjøkken i dukke stuen siden så tenkte vi at det holdt, men...vi får jo henne ikke med inn når vi er ute i dukke stuen.
Vi har kjøpt et nattbord og satt på noen knotter som passet godt til resten, kjøpt en hylle og malt den rosa med et strøk så den skulle se litt slitt ut. Malt på koke topper, og kjøpt inn kjeler mat koppestell og alt som skal følge med. I skuffene har vi fylt opp med mat, og kopper og slikt.I går kveld satte vi opp kjøkkenet og begynte å dekke bord og så klar bake, ingen bursdag uten kake.


Jeg har aldri laget en sånn kake før men ble veldig fornøyd med resultatet.
Da får vi bare vente på at Cassandra våkner å gjøre oss klare til gjestene kommer.

Ha en fantastisk fin lørdag :)

Klem fra Linn

1 kommentar:

  1. Åh så flink du er!! Du lager det til så søtt og fint!! Nydelig dekket bord, og den kaken var jo kjempeflott. Og så smart og lage komfyr av et nattbord da:)
    Tipper prinsessa di ble glad for kjøkkenet, og at kaken ble en suksess:)
    Klem

    SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid å kommentere på bloggen min :